Lotte

Werkwijze

WERKWIJZE

Om te beginnen vind ik een kennismaking erg belangrijk. Niet alleen om te bespreken wat jullie wensen zijn, maar ook om elkaar beter te leren kennen zodat je je op je gemak voelt als ik de hele dag kom fotograferen. Na een kennismaking en bespreking van het programma, kom ik met een advies en offerte.

Er mag natuurlijk geen moment gemist worden. Dat is de reden dat ik vaak adviseer een tweede fotograaf in te schakelen. Dan kan ik bijvoorbeeld de aankleding van de bruid fotograferen terwijl de tweede fotograaf de bruidegom fotografeert. 

Op de dag zelf doe ik mijn best om zo min mogelijk op te vallen. Als een schaduw beweeg ik mij door de dag heen om optimaal gebruik te maken van spontane momenten. Naar wens kan een fotoshoot ingepland worden voor foto's van het bruidspaar samen of groepsfoto's.

Na de bruiloft selecteer en bewerk ik de foto's zorgvuldig, hier besteed ik veel tijd aan. De bruidsreportage lever ik digitaal aan. Je krijgt de foto's via WeTransfer gestuurd, op usb-stick en de 100 beste foto's komen in een online fotoalbum dat met een wachtwoord beveiligd is. Als het wachtwoord wordt gedeeld, kunnen vrienden en familie de foto's online bekijken.

 

opties

Bruidsreportage - een sfeervolle samenvatting van de huwelijksdag, digitaal aangeleverd.

Polaroids mini - een speelse toevoeging aan de bruidsreportage of het gastenboek.

Fotoboek - wil je je mooiste foto's gebundeld hebben, dan maak ik een tijdloos en creatief fotoboek van hoge kwaliteit.

Bedankkaarten - om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid, kan ik een (foto)kaartje ontwerpen en laten drukken.

Foto's afdrukken en uitvergroten - vertel je wensen en laat het afdrukken van je mooiste foto's aan mij over.

 

Voor meer informatie of het aanvragen van een kennismaking en vrijblijvende offerte kun je contact met mij opnemen.