Lotte

blog

Blog van Lotte Bruidsfotografie met tips en nieuws over alles wat met trouwen te maken heeft: fotografie, decoratie, muziek, kleding, locaties en nog veel meer.

Zwangerschapsverlof

TimSofie-1.jpg
 

Het romantische huwelijk van Tim & Sofie is de laatste die ik heb gefotografeerd voordat ik met zwangerschapsverlof ga. Het was een perfect (en veel te vroeg!) einde van seizoen 2018.

Als ik de tijd vind tijdens mijn verlof, zal ik proberen de blog en website up-to-date te houden. Bijna elke dag bedenk ik wel een nieuw onderwerp waar ik over kan schrijven. Dus ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Tot december zal ik niet buitens huis aan het werk zijn. Maar voordat ik mij fulltime kan richten op de baby-voorbereidingen heb ik nog duizenden foto's om te editen. Dus hou mijn Instagram in de gaten voor updates!

 
Lotte KosterComment