Lotte

blog

Blog van Lotte Bruidsfotografie met tips en nieuws over alles wat met trouwen te maken heeft: fotografie, decoratie, muziek, kleding, locaties en nog veel meer.

MOOIE BLOEMEN

 

Nu ik er al een aantal heb meegemaakt, kan ik zeggen dat de bruiloften met de mooiste aankleding mij het meest zijn bijgebleven. Natuurlijk zijn feestelijke versiering en mooie bloemen erg fotogeniek en is dat maakt mijn werk een stukje leuker.

Voordat ik zelf ging trouwen kreeg ik de indruk dat de mooiste versieringen en boeketten alleen van de beste bloemisten en stylisten kwam. Maar ik heb mijzelf het tegendeel bewezen. Ik heb veel inspiratie opgedaan door goed om mij heen te kijken en niet alleen bij bruiloften. Met een beetje creativiteit en handigheid kun je zelf (of je bruidspersoneel) hele mooie dingen voor elkaar krijgen.

Bloemisten
Een aantal bloemisten die echt mooie boeketten en bloemstukken kunnen samenstellen zijn onder andere:

TimJoline-lr-11.jpg
 

Zoek je naar een goedkoper alternatief dan heb ik de ultieme tip voor je. Op de Albert Cuyp ter hoogte van De Groene Vlinder staat mijn favoriete bloemenkraam. Zij maken bruidsboeketten op verzoek en je kunt er groot inkopen voor als je zelf iets wil samenstellen. In hun loods op de Gerard Doustraat 166 kun je uit veel verschillende bloemen kiezen. Als je er zeker van wil zijn dat je bepaalde bloemen krijgt dan kun je ze reserveren.

Voor mijn eigen bruiloft ben ik een dag van tevoren langs de loods gereden en heb ik een hele hoop bloemen uitgekozen voor de tafelversiering. De vaasjes had ik verzameld bij kringloopwinkels, Ikea en mensen om mij heen gevraagd of ze nog bruikbare potten hadden (ja die waar ooit mosterd of augurken in hebben gezeten). Zie hieronder het resultaat.

IMG_4545.JPG
 
Lotte KosterComment